петък, 24 декември 2010 г.

Иван и Андрей няма да работят заедно


Всички знаят готините Иван и Андрей от ефира на Нова ТВ, които започват своята кариера като водещи на първото си предаване носещо името "Демо" от 1998-а година. По-късно те отиват в телевизия "Ден" и там поставят първите основи на култувото предаване "Сблъсък".
Новопоявилата се българска частна телвизия БТВ надушва двамата и ги "назначава" за водещи на сутрешното предаване на БТВ. И така след малко повече от 10 години в ефир Иван и Андрей сега са в Нова и са големите конкуренти на Слави Трифанов от БТВ.
Да се върнем на темата, тези двамата винаги изпълнени с голяма доза смях всеки път на екрана обмислят решението да започнат работа поотделно. Ето и как го заявиха, този път обаче с по-сериозен тон: "Струва ни се, че сме изчерпани откъм общи изяви на екран. Може би, ако сме поотделно, ще представим по-интересни продукти на зрителите". Въпреки раздялата те са категорични, че това решение няма да има никакво влияние върху двамата водещи: "Знаем се от 1986-а, когато седяхме на един чин в първи клас. Оттогава сме много близки и нищо не е в състояние да повлияе на приятелството ни" .



Uploader.bg PARTY

Няма коментари:

Публикуване на коментар